Achizitie evenimente Evergreen
PDF Imprimare Email

Nr.  128 / 10.06.2019

Invitatie depunere oferta


REF: Asigurare logistică pentru organizare evenimente Evergreen Arad

Denumire proiect: ”Cooperare pentru conservarea si promovarea gradinaritului traditional””, Cod eMS: ROHU-218

Denumire contract: Asigurare logistică pentru organizare evenimente Evergreen Arad

Stimate domn / Stimată doamnă,

Vă transmitem invitaţia de participare la achizitia directa, având ca obiect ”Cooperare pentru conservarea si promovarea gradinaritului traditional””, Cod eMS: ROHU-218

Obiectul şi locul de implementare a contractului: Asigurare logistică pentru organizare evenimente Evergreen Arad, conform caietului de sarcini

Tip şi durată contract: Contract de servicii, durata 9 luni

Criteriu de atribuire: ,, preţul cel mai mic”

Adresa la care se transmit ofertele: Asociaţia pentru Promovarea Valorilor Naturale şi Culturale ale Banatului şi Crişanei „EXCELSIOR”, Arad, str Suceava nr 18, sau email Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Locul şi modul de obţinere a documentaţiei de atribuire: documentaţia de atribuire este atasata prezentei adrese. De asemenea, se poate obţine de la sediul asociaţiei din Arad, str Suceava nr. 18, sau se poate solicita printr-un email la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ,

Cursul de referinţă leu / euro aplicabil: - nu este cazul

Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa la Asociaţia pentru Promovarea Valorilor Naturale şi Culturale ale Banatului şi Crişanei „EXCELSIOR”, Arad, str Suceava nr. 18, telefon 0257 210192, fax 0357 815518, email Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ,


Resp achizitii,                                                                       Preşedinte
Cocirca Andra                    Pascu Cristian


CAIET DE SARCINI
pentru Publicare articol media

Asociaţia pentru Promovarea Valorilor Naturale şi Culturale ale Banatului şi Crişanei Excelsior în cadrul proiectului ”Cooperare pentru conservarea si promovarea gradinaritului traditional”, Cod eMS: ROHU-218 doreşte să încheie procedura de achiziţie publică, Achizitie cu 3 oferte conform Manualului de Implementare RO-HU, criteriul de atribuire preţul cel mai mic, un contract de servicii: Asigurare logistică pentru organizare evenimente Evergreen Arad pentru:


I.    Organizare Expediție pentru colectare semințe – partea română (valoare estimata 38098 lei TVA inclus).   
II.    Organizare Târg de schimb de semințe – Arad (valoare estimata 16668 lei TVA inclus).
III.    Realizarea de materiale de informare și promovare (valoare estimata 21430 lei TVA inclus).

Valoarea estimată a contractului este de: 76.196 RON, inclusiv TVA.

Serviciile ce trebuiesc prestate se vor realiza respectând următoarele condiții minimale:

I.    Organizare Expediție pentru colectare semințe – partea română

-    Se va organiza în perioada august-septembrie 2019.
-    Durata activității – 5 zile.
-    Locație: Arad, Gyula - Ungaria, Turnu, Pecica, Semlac, Șeitin, Igris, Sânpetru Mare, Periam, Satu Mare, Secusigiu, Munar, Sânpetru German, Felnac, Călugăreni, Bodrogu Nou, Zădăreni.
-    Se va realiza un banner tip steag pană, imprimare policromie pe material textil sintetic, dimensiunea de cel puțin 4m înălțime, cu cui fixare în sol și talpă metalică pliantă pentru interior.
-    Se vor asigura participanților (20 persoane/zi – personal propriu al achizitorului și partenerului de proiect, voluntari, elevi) 3 mese pe zi, dintre care prânzul și cina să fie mese calde, prânzul să fie compus din supă/ciorbă, fel principal și desert, iar cina din fel principal și desert, precum și apă/băuturi răcoritoare.
Se vor asigura participanților pe durata acțiunii, respectiv 20 persoane/zi – personal propriu al achizitorului și partenerului de proiect, voluntari, elevi = 100 persoane pe eveniment și fiecărui elev și profesor participant – cca. 150 elevi și profesori, următoarele: un baton de ciocolată, un fruct (măr sau banană) și o sticlă de jumătate de litru de apă.
-    Se va asigura transportul participanților (cca. 20 persoane), pe toată durata de desfășurare a activității, de 5 zile. Transportul se va desfășura pe relația Arad - Gyula (Ungaria) – Turnu – Pecica – Semlac - Șeitin – Igriș - Sânpetru Mare – Periam - Satu Mare – Secusigiu – Munar - Sânpetru German – Felnac – Călugăreni - Bodrogu Nou - Zădăreni – Arad – Gyula (Ungaria).
În prima zi, dimineața, autocarul/autobuzul va prelua personalul propriu al achizitorului, reprezentantul/reprezentanții prestatorului și voluntarii din Arad (grupul achizitorului) pentru a-i transporta la Gyula (Ungaria). Din Gyula vor fi preluați și personalul partenerului de proiect și voluntarii maghiari (grupul partenerului de proiect). În total vor fi transportate cca. 20 persoane. Ulterior se va realiza deplasarea la Turnu și Pecica, pentru colectarea de semințe. În a doua zi, întregul grup se va deplasa cu autocarul în localitățile Semlac, Șeitin și Igriș. În a treia zi, întregul grup se va deplasa cu autocarul/autobuzul în localitățile Sânpetru Mare, Periam și Satu Mare. În a patra zi, întregul grup se va deplasa cu autocarul în localitățile Secusigiu, Munar și Sânpetru German. În a cincea zi, întregul grup se va deplasa cu autocarul în localitățile Felnac, Călugăreni, Bodrogu Nou și Zădăreni. După activitatea de la Zădăreni, grupul achizitorului va fi transportat cu autocarul la Arad iar grupul partenerului de proiect la Gyula.
Coordonatele exacte, locuri și ore de plecare, vor fi stabilite cu exactitate între achizitor și prestator cu cel puțin o săptămână înainte de desfășurarea efectivă a expediției.
Se va asigura de către prestator suficient spațiu pentru a transporta bagajele participanților și materialele necesare desfășurării activității de colectare semințe, precum și elementele logistice necesare campării, luării mesei etc.
-    Se va asigura cazarea celor 20 de persoane, din grupul achizitorului și grupul partenerului de proiect, astfel: 2 nopți de cazare la pensiune/hotel, indiferent de numărul de paturi ocupabile per cameră și 2 nopți la cort. Locurile exacte de cazare vor fi stabilite de către achizitor și prestator cu cel puțin o săptămână înainte de desfășurarea efectivă a expediției. Prestatorul va asigura logistica necesară înnoptării la cort: corturi, saci de dormit și izolire/saltele pneumatice.
-    Va asigura publicarea a cel puțin două articole în mass-media locală, unul înainte de desfășurarea evenimentului, pentru promovarea  acestuia și unul în urma desfășurării evenimentului, de informare a publicului larg.
-    Se va întocmi și se va asigura completarea tabelului de prezență la eveniment.

II.    Organizare Târg de schimb de semințe - Arad

-    Se va organiza în luna octombrie 2019.
-    Durata activității – 1 zi.
-    Locație: Municipiul Arad.
-    Se va desfășura într-un spațiu pus la dispoziție de către o școală colaboratoare în cadrul proiectului.
-    Se va realiza un banner tip pop-up, imprimare policromie pe material textil, dimensiunea de cel puțin L 2.9m x H 2.2m, imprimat cu cerneluri ecologice, fără miros sau solvenți dăunători, structura din aluminiu cu brațe de fixare mecanice.
-    Se vor asigura participanților, cca. 220 de persoane, 1 masă caldă și o gustare, precum și apă și răcoritoare (cca. 0,5 l de apă și 0.25 l de răcoritoare pe persoană). Prânzul va fi compus din supă/ciorbă, fel principal și desert, iar gustarea va consta dintr-un baton de ciocolată și un fruct (măr, banană).
-    Se va asigura transportul participanților (cca. 120 persoane), pe următoarele relații: 1. Gyula (Ungaria) – Arad și retur (cca. 40 persoane); 2. Șeitin – Semlac – Pecica – Turnu – Arad și retur (cca. 40 persoane); 3. Igriș – Sânpetru Mare – Periam – Satu Mare – Secusigiu – Munar – Sânpetru German – Felnac – Călugăreni – Bodrogu Nou – Zădăreni – Arad și retur (cca. 40 persoane); 4. Local în Municipiul Arad pentru cca. 100 persoane.
Coordonatele exacte, locuri și ore de plecare, vor fi stabilite cu exactitate între achizitor și prestator cu cel puțin o săptămână înainte de desfășurarea efectivă a târgului.
Se va asigura de către prestator suficient spațiu pentru a transporta bagajele participanților și materialele necesare desfășurării activității.
-    Va asigura publicarea a cel puțin două articole în mass-media locală, unul înainte de desfășurarea evenimentului, pentru promovarea  acestuia și unul în urma desfășurării evenimentului, de informare a publicului larg.
-    Se va întocmi și se va asigura completarea tabelului de prezență la eveniment.

III.    Realizarea de materiale de informare și promovare

Se vor realiza următoarele materiale de informare și promovare:
-    Pliante: 2000 buc, format A4, color, pliate în trei, tipărite pe ambele feţe, suport carton lucios de 150 gr, 2 biguri și 2 falțuri, bilingve română-maghiară.
-    Manuale pentru grădinărit tradițional: 400 buc, format A5, color, 48 pagini, coperte înfoliate, necartonate, coperta carton de 250 gr cu laminare lucioasa sau mata, capsare interior, pagini interior carton lucios de 115 gr, bilingve română-maghiară.
Informațiile necesare realizării materialelor vor fi asigurate de către achizitor.
Designul materialelor va fi realizat de către achizitor, în conformitate cu Manualul de Vizibilitate al Programului Interreg VA România – Ungaria 2014-2020.
Pregătirea pentru tipar a materialelor va fi realizată de către prestator. Realizarea materialelor se va îndeplini doar după ce prestatorul obține ”bun de tipar” din partea achizitorului. Realizarea materialelor se va îndeplini de către prestator în cel mult 5 zile lucrătoare după ce obține ”bun de tipar” din partea achizitorului.
Materialele se vor realiza integral până la date de 31.07.2019.


Condiții generale de realizare a contractului de către prestator:
-    Experiență în desfășurarea de activități similare – cel puțin un contract. Se probează cu prezentarea în copie simplă a unui contract care să cuprindă prestarea/desfășurarea de activități similare.
-    Recomandat: Experiență de lucru în cel puțin un contract desfășurat prin Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-România 2007-2013 (HURO). Daca exista, se prezinta în copie simplă  un contract care să cuprindă prestarea/desfășurarea de activități în cadrul unui proiect implementat prin HURO.
-    Asigurarea personalului necesar pentru desfășurarea activităților propuse, cu excepția personalului achizitorului, inclusiv personal de asistență medicală pe perioada de desfășurare a activităților I. și II.
-    Asigurarea logisticii pentru îngrijire medicală pe perioada de desfășurare a activităților I. și II, respectiv 2 truse de prim ajutor complete, medicamente de bază.
-    Asigurarea necesarului de consumabile (de birou – hârtie, pixuri, creioane etc.) și materiale necesare pentru desfășurarea activităților I. și II. (banner steag, banner pop-up etc.).
-    Pregătirea invitațiilor și a listelor de participanți la activitățile desfășurate, I. și II..


MODUL DE PREZENTARE A PROPUNERII  FINANCIARE / OFERTEI

Adresa unde se depun ofertele în original: mun. Arad, str. Suceava, nr. 18, jud. Arad.
Data limita de depunere: - 19 iunie 2019
Ora limita: - ora 10
Ofertele se vor depune astfel: Propunerea financiara ( conform formularului de oferta si anexa la formular de oferta), declaratia privind evitarea conflictului de interese, precum si documentele solicitate se vor depune in plic inchis.
Oferta financiara va fi formulata conform tabelului urmator:

 

Etape

COST (lei)

Va fi completat de fiecare ofertant

SERVICII INCLUSE

I. Organizare Expediție pentru colectare semințe – partea română

Conform caiet de sarcini

II. Organizare Târg de schimb de semințe – Arad

Conform caiet de sarcini

III. Realizarea de materiale de informare și promovare

Conform caiet de sarcini

Va fi completat de fiecare ofertant


Oferta are caracter ferm si obligatoriu, din punct de vedere al continutului pe toata durata de valabilitate.
Oferta trebuie semnata de ofertant sau de o persoana imputernicita de catre acesta.
Oferta care nu va respecta specificațiile minime din Caietul de sarcini va fi considerate neconformă.
Oferta financiară - preţul ofertei trebuie să fie în LEI, cu prezentarea TVA separat.
Plăţile în baza acestui contract vor fi efectuate în lei, conform etapelor de prestare stabilite.
Posibilitatea retragerii sau modificarii ofertei
Poate fi retrasa, sau modificata numai înainte de data limită stabilită pentru depunerea ofertei şi numai printr-o solicitare scrisă în acest sens.
Ofertantul nu are dreptul de a-şi retrage sau de a-şi modifica oferta după expirarea datei limită stabilite pentru depunerea acesteia decat sub sancţiunea excluderii acestuia de la procedura pentru atribuirea contractului.
Ofertele depuse după data şi ora limită de depunere nu vor fi luate în considerare.

CRITERII DE CALIFICARE SI/SAU SELECTIE

Ofertantul va prezenta în cadrul ofertei:
1.    Certificat constatator eliberat de Oficiul Național al Registrului Comerțului de pe lângă instanța competentă, din care să reiasă că ofertantul are ca obiect de activitate principal, sau secundar, prestarea lucrărilor respectiv serviciilor solicitate prin prezenta documentație de atribuire. Obiectul contractului trebuie să aibă corespondent în clasificarea CAEN (cazul persoanelor juridice/fizice romane)/in clasificarea NACE din țara de origine sau în țara în care este stabilit ofertantul (cazul persoanelor juridice/fizice străine). Documentul va fi prezentat: în copie lizibilă cu mențiunea "conform cu originalul", semnat autorizat și ștampilat.
Informațiile cuprinse în certificatul constatator trebuie să fie reale/actuale la data limită de depunerea a ofertelor.
In cazul ofertantilor care nu sunt inregistrati la Registrul Comertului se vor depune copie CIF si actul constitutiv actualizat / echivalent.

2.    Ofertantul trebuie sa facă dovada capacităţii de care dispune pentru îndeplinirea contractului, capacitatea tehnică şi profesională

Criterii de atribuire: Pretul cel mai scazut
Informatii administrative: Limba in care poate fi redactata oferta: limba romana

Toate rezultatele sau drepturile legate de proiect, inclusiv drepturile de autor și/sau orice alte drepturi de proprietate intelectuală sau industrială, obținute prin implementarea sau ca rezultat al implementării contractului, cu excepția situațiilor în care astfel de drepturi există dinainte de contract, vor reprezenta proprietatea Asociatiei Excelsior.

Formularele 1 si 2 click aici

Formularul 3 click aici

Resp achizitii,                                                                       Preşedinte
Cocirca Andra                                                   Pascu Cristian